Press

 
DSC_0359-696x462.jpg

PREVENT VISOKO POBJEDNIK PREVENT PREMIER LIGE

04.07.2018

Kao i svake godine ligu je organizovala Prevent Grupacija a na finalnom turniru učestvovalo je osam ekipa iz svih Prevent lokacija BiH.

U utakmici za treće mjesto igrale su ekipe Prevent Components i Prevent Travnika gdje je Prevent Components ubilježio pobjedu rezultatom 4:3 i time zauzeo zasluženo treče mjesto.

Pobjednika Prevent Premier Lige pripala je ekipi Prevent Visoko koji su u vrlo zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici pobjedili ekipu Prevent CarTrim rezulatom 2:1.

Također proglašeni su i najbolji pojedinci lige pa je tako za najboljeg strijelca turnira proglašen: Bajrić Mahir, najbolji golman: Herak Amrudin, dok je najbolji igrač: Marko Jorgić.

Pauzu između takmičarskih utakmica upotpunili su dječaci iz škola nogometa koje datiraju na području Goražda. Nastupili su djećaci: FK Drina Goražde, FK Kolina Ustikolina, Škola fudbala PRO te ekipa FK Dribling. Tom prilikom im je predsjednik uprave Prevent Grupacije gospodin Haris Rahman po završetku utakmica uručio vrijedne donacije koje je će im zasigurno pomoći u daljem radu škola.

Izvor:gorazdeonline.ba