Press

 
viber imagerk.jpg

Prevent potpisao novi sponzorski ugovor sa RK Bosna Visoko

06.09.2017

Prevent grupacija nastavit će sa podrškom RK Bosna Visoko u novoj sezoni 2017/2018. Današnjim potpisivanjem ugovora u prostorijama Preventa u Topuzovom Polju ozvaničena je saradnja za predstojeću sezonu.

„Kao vodeća kompanija u Visokom, Prevent je oduvijek podržavao projekte od značaja za lokalnu zajednicu. Rukomet je tradicionalni visočki sport koji svakako ima potencijal za razvoj. Naš fokus je uvijek na omladinskim selekcijama a kroz sponzorstvo prvog tima želimo mladima pružiti uzor da se nastave boriti i osvajati dobre rezultate. Nova Uprava je već pokazala određena unaprjeđenja i postavila standarde za koje vjerujemo da će biti dobitna kombinacija za vrh tabele, što RK Bosna Visoko i zaslužuje“ izjavio je Haris Rahman, predsjednik Uprave Prevent BH tokom potpisivanja.

RK Bosna Visoko u novu sezonu ulazi sa značajnim pojačanjem i novim trenerom te je Uprava optimistična kada su u pitanju  rezultati. Tokom potpisivanja, predsjednik Upravnog odbora RK Bosna Visoko, Adnan Delić,  izrazio je zadovoljstvo što je ponovno uspostavljena saradnja sa Prevent grupacijom koja prepoznaje značaj rukometa u Visokom te podržava i druge kulturne i sportske događaje.