Automotive

Autopresvlake

Kvalitet i komfor

Proizvodnja kožnih i tekstilnih presvlaka za više od dva miliona novih vozila svake godine. Naše presvlake su odraz kvaliteta, izdržljivosti i kroz godine, zadržavaju formu i komfor.

Bilo da se radi o kožnim ili tekstilnim autopresvlakama, zadržavamo visoke standarde vodećih svijetskih proizvođača automobila. Naše reference govore same za sebe: Volkswagen Grupacija, BMW, Citroen, Peugeot, Ford, Opel

Želite saznati više?
Posjetite nas ili nas kontaktirajte na e-mail seats@prevent.ba.

Metal

Tradicija, fleksibilnost i sigurnost

Sa tradicijom preko 30 godina, proizvodimo kočione diskove za najveće svjetske proizvođače automobila. Koristeći vrhunske tehnologije za proizvodnju metala osiguravamo najveći kvalitet i apsolutnu pouzdanost. Svi proizvodi su zaštičeni od korozije.

Vodeći računa da je sigurnost broj jedan u vožnji sa posebnom pažnjom pristupamo proizvodnji kočionih sistema kako bi naši klijenti imali potpunu udobnost.


Željezara Ilijaš

Livnica sivog liva sa kapacitetom od 40.000 tona godišnje predstavlja nastavak procesa vertikalne integracije Prevent Grupacije. Koristeći moderne tehnologije u svim procesima livenja, Željezara Ilijaš predstavlja vodećeg proizvođača odlijevaka u jugoistočnoj Evropi sa potencijalima za dalje širenje.

Želite saznati više?
Posjetite našeg stručnjaka za metal ili nas kontaktirajte na e-mail metal@prevent.ba.

Komponente

Dajemo krajnji oblik plastičnim komponentama u automobilskoj industriji. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u automotivu spremni smo inovativnim pristupom ponuditi proizvode prema specifičnim zahtjevima kupaca.

Naši procesi obuhvataju:

  • Brizganje i sastavljanje različitih plastičnih dijelova
  • Extruzija plastičnih profila za presvlake
  • Izrada i montaža kožnih navlaka na različite plastične dijelove enterijera

Za detaljne informacije kontaktirajte nas na components@prevent.ba.

Komponente

Koža i tekstil

Jedinstveni u Europi. Inovativan pristup tradicionalnim metodama. Ekološki standardi.

Prevent grupacija jedina je kompanija u Europi koja na jednom mjestu nudi proizvodnju kože i tekstila. Kroz dugogodišnje iskustvo i znanje u mogućnosti smo ponuditi podršku u proizvodnji kože te razvoju novih vlakana i proizvoda.

Kao lider u proizvodnji kože u jugoistočnoj Europi, Prevent Leather nudi ekološki prihvatljive i svijetki priznate metode prerade kože. Bilo da se radi o tekstilu za auto industriju, namještaj ili dekoraciju, naš tim u Prevent Fabricsu spreman je odgovoriti svakom zahtjevu u kratkom roku.

Zainteresirani za naše materijale? Pošaljite nam e-mail na leather@prevent.ba.

Koža i tekstil